ЧИСТАЧА ” е специализирана в пране и сушене на  килими, мокети, китеници, губери, одеяла  от 1999 г.

Услугата ПРАНЕ И ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ е  част от усилията ни за професионално обслужване на нашите клиенти.

Процесът на обработка на артикули се извършва в собствената ни база в гр. София от професионални машини последно поколение на водеща в бранша европейска фирма.
Във фабриката са разположени текущите линии, които дават възможност за бърз, качествен процес с ограничено място на човешкия фактор. Услугата се предлага ЦЕЛОГОДИШНО.

Обучете персонала, професионалните машини, дългогодишните опити и собствения ни автопарк са  гаранция за качествена услуга в срок .                В това число можем да включим, държавни организации и институции, международни компании и фирми, църковни храмове, детски градини, училища доволни от нас услуга.

"ЧИСТАЧА" разширява гамата от услуги пестящи най-ценното, времето Ви. Като допълнение, представяме новата ни услуга                        ПРАНЕ И ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ с БЕЗПЛАТЕН транспорт за София, Перник и околностите.

"ЧИСТАЧА" е първата фабрика, която предлага напълно БЕЗПЛАТЕН транспорт за всички свои услуги, без значение от квадратура, брой и стойност при поръчка + преференциални цени за Абонати !!!

Собствения ни автопарк и обучен персонал са гаранция за професионално свършена работа в срок. Фирма "ЧИСТАЧА" гарантира качеството на услугата ПРАНЕ И ХИМИЧЕСКО ЧИСТЕНЕ с БЕЗПЛАТЕН транспорт.